maanantai 15. helmikuuta 2016

Treenit jatkuu, vihdoin ja viimein! (:


Hui ku on ollut pitkä tauko treeneissä! Treenit kirjaimellisesti jäi. Eka koulun takia ja sitten töiden takia. Molemmista tuli stressiä ja kun aloin tekemään töitä aivan hulluna, kaikki muut hommat jäi. Jotenkin lumouduin täysin siitä, kuinka paljon oli töitä tarjolla marraskuussa, kun jätin koulun kesken. Tienaamisen himo veti mukanaan ja aikaa ei muuhun sitten jäänytkään. Ei ollut aikaa taikka energiaa siivoamiseen ja kun en jaksanut siivota, jäi myös treenit. Aika oli muutenkin kortilla, mutta sitten kun en pitänyt keittiötä tiptop kunnossa, jäi treenit tyystin.

Mulla on ihme pakko mielle pitää keittiö siistinä. Jos se ei oo siisti, jää treenit treenaamatta. En vain tykkää treenata epäsiistissä ympäristössä. Nyt sitten päätin, että teen vähemmän töitä ja panostan omaan hyvinvointiini. Se on tärkeää, että pitää itsestään huolta ja minä en ole pitänyt pitkään pitkään aikaan..

Kävin tänään vaa'alla, paino 82,5kg. Tuon enempää se ei enää nouse. Oon vihdoin valmis jatkamaan treenaamista, mielentila on kohillaan ja kämppäkin siisti. Nyt se paino lähtee tästä laskuun ja jos onni on myötä, olen kesään mennessä pudottanut ne kilot mitkä tässä reilussa puolessa vuodessa olen lihonut (17kg).

Aloitin vanhalla lempparillani -> Focus T25 ja voi että ku nautin siitä treenistä! <3 Olin ihan täysin unohtanut kuinka nautin siitä ja tänään treenin jälkeen mietin, että miksi sen koskaan lopetin? No uutuudet kiinnosti, nehän vei huomioni. Nyt keskityn vain Focukseen, en mihinkään muuhun treeniin.






Tänään siis alotin tuolla ensimmäisellä vaiheella eli Alphalla ja Cardio treenillä. Tiesin, että kunto oli huonontunut näin pitkässä ajassa, mutta en uskonut että ihan näin paljon.. Vuosi sitten nimittäin - jos oikein muistan - jaksoin treenata koko Cardio treenin putkeen, ilman taukoja. Enää ei onnistunut, ei edes lähelle. Oletin, että jaksan edes viisi minuuttia, mutta jaksoin päälle kaksi minuuttia, siis VAIN päälle kaksi minuuttia kunnes oli pakko pitää tauko!! En voinut uskoa, että olin näin huonossa kunnossa, TAAS! Ja tää Alpha on se helpoin, se ei ole kovinkaan vaikea, mutta mun kunto on huonontunut niin sairaan paljon, että jouduin pitää vähän väliä taukoa. Sydämeen sattu ja paljon, se huus hoosiannaa vähän väliä. Ei meinannut jaksaa. Aivan sama tilanne oli, kun aloitin Insanityllä tammikuussa 2014. Tuntuu, että saa sydänkohtauksen, niin paljon sydämeen sattuu...

Kun vihdoin sain treenin tehtyä loppuun, otin vettä ja istahdin. Käsi tärisi ja huolella, kun join. Kroppa oli shokissa, en ole kirjaimellisesti ikuisuuteen treenannut noin intensiivisesti. Vaikka syksyllä tein Cizea, on se ihan erilainen kuin Focus. Cize ei ole läheskään niin intensiivinen, kuin Focus. Paljon rennompi.

Kun tajusin kuinka huonoon kuntoon olen ajautunut, tuli vielä suurempi motivaatio treenata. Haluun takaisin sen hyvän kunnon mikä mulla oli vielä vuosi sitten. Se on niin ihanaa treenata, kun sydämeen ei satu ja pystyt treenata ilman taukoja. Siihen vain menee taas aikaa, että pääsen siihen pisteeseen. En ota stressiä, kaikki ajallaan. :)

Focus T25 on kyllä treeniohjelma, jota suosittelen kaikille lämpimästi. Tällä saa kyllä muutoksen aikaan, jos on ruokavalio kunnossa. Mikään liikunta sellasenaan ei tuo ihmeitä aikaan, jos ruokavalio on päin mäntyä.. Itse tiedän kokemuksen kautta, miten hyvin tällä treenillä tulee niitä tuloksia. Sain todella pienet reidet ja vatsakin kutistui. Nyt joutuu melkein alusta aloittaa, mutta kantapään kautta on nyt opittu ja ensi kerralla fiksumpia. (: Alla muutama kuva muiden tuloksista. Palaillaan! ^^




2 kommenttia: