lauantai 14. marraskuuta 2015

Viikko 2 pulkassa! (:

Hellou!!

Eilen tuli toka viikko täyteen, en oo siis yhtään tanssituntia jättänyt väliin ja on ollut niin huitsin kivaa, että oksat pois! :)

Nyt siis kaksi koreografiaa takana ja tänään alkaisi kolmas, mutta työt pitävät kiireisenä. Olen kotoota poissa n. 11 tunnin ajan, joten en kerkiä tänään treenaamaan. Nyt siis tulee yhden päivän tauko, mutta eipä siinä, saapahan paikat levätä edes yhden päivän ennenkuin huomenna aloitan sitten kolmannen viikon uudella koreografialla. Jänskättää jo nyt!! <3

Syömisistä. Mennyt muuten hyvin, mutta torstaina sorruin! Keskiviikkona ekaa kertaa nyt projektin alettua alkoi tekemään mieli Kotipizzan pizzaa ja sieltä sitten hain monsterin torstaina. Olivat sopivasti tarjouksessa niin oikein hyvä "syy" käydä piipahtamassa. Pizza oli yhtä herkullista, kuten aina, mutta olo sen jälkeen ei ollut hyvä... Joten Kotipizza jää taas tauolle. JOS olisin odottanut perjantaille eli eiliseen saakka ennen Kotipizzaan menoa, olisi ollut hurjan kahden viikon tauko. Päivän vajaa kahden viikon tauko oli ja nyt ois tarkotuksena pitää vieläkin pidempi tauko.

Vaikka torstaina söin monsterin, ekaa kertaa koskaan luultavasti, en syönyt mitään muuta herkkua. Pienen light limun otin sen kanssa, mutta en ostanut pullaa tai suklaata taikka jäätelöä tai sipsejä.

Eilen sitten halusin pitkästä aikaa noitakin herkkuja -> ostin Lidlistä herkullisen ison korvapuustin ja lisäksi pienen pussin sipsejä. Töissä oli tarjolla suklaata niin niitäkin tuli nautittua... Ja hainpahan lasten pizzatkin Pizza Expressistä. Naughty me! Mutta jos jotain positiivista voin sanoo, eipähän tee mieli taas vaihteeksi pizzaa ja tää on jo oikein hyvä askel parempaan, jos syön pullaa taikka sipsejä kerran kahdessa viikossa verrattuna päivittäiseen mässäilemiseen.




Kaksi koreografiaa kuudesta takana niin vielä ei voi sanoa lempparista, mutta huomenna alkava Full Out vaikuttaa todella hauskalta!! 8) Mutta äkkiä se aika lentää, enää viikko niin olen jo puolessa välissä ohjelmaa! Oon happy. (O:

Palaillaan! (^^)

Miki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti