perjantai 14. helmikuuta 2014

Kuulumisia!

Niin hirveä kiirus, ettei täs oo oikee kerinny postailemaan.. Mietin jo, et postaanko vast huomen mut noh päätin nyt sitten pikaisen postauksen kirjoittaa.

Olen funtsannut tätä ruokapuolta, jotta petrattavaa on ollut ja keskiviikkona tulin siihen tulokseen, et mun on pakko noudattaa ohjeita, eikä skipata aterioita.. Tuntuu, et mul ei vaan oo aikaa syödä monta ateriaa päivässä, varsinkaan nyt ku treenaan kaksi kertaa päivässä. Noh päätin nyt kuiteski ottaa niskasta kii ja tehdä sitä aikaa.
Eilen meni hyvin, sain syötyä kaikki ateriat, laskin kalorit ja niitä tuli n. 1300-1400 ja tavoite siis max. 1500kcal syön päiväs eli aika jees! Protskua sain n. 100g eli sitäkin tuli mukavasti! Ja tänään aikalailla samat ateriat ku eilen, pikkasen eri.
Kaloreita kuitenki n. 1300-1400kcal ja sykemittaril seurasin, paljon poltin kaloreita.
Tänään reilut 500kcal sain poltettua yht. siis molemmista treeneistä, olen tyytyväinen. :) Miinuksilla siis ollaan ja näin kuuluukin olla, niin kauan, kunnes pääsen sinne normaalipainoon.


Kutsukaa mua hulluks, jos tahdotte, mut en oikeest mieti mitään muuta, ku et pääsisin nyt eka alle 80kg.. Koko viikon mietin; "Hmmm... Ystävänpäivä on tulossa, ostaisinko suklaata? Leipoisinko kakkua tai vaikkapa muffinseja?" mutta jokaisella kerralla tulin samaan lopputulokseen; Ei tehnyt mieli mitään noista, USKOMATONTA!
Tänään mieskin laittoi s-postia;




Rakas ystäväiseni, pitäisikö meidän tänään herkutella kun on 
ystävänpäivä? :) Jos näin, niin mitä mä tuon sulle?

Taas mietin, et tekiskö nyt kuitenkin jotain mieli? ..... Ei.
Joten edelleenkin täällä mennään samalla tavalla eteenpäin;

** Ei limsaa, Ei suklaata, Ei sipsei, iso EI leivonnaisille! **

Ei vaan tee mieli, ei sitten pätkääkään. Olen hyvin yllättynyt, en olisi uskonut,
että tämä olisi mahdollista minulle, sillä makeanhimoni oli kirjaimellisesti kyltymätön...
Olin niin pahasti koukussa, etten vain pystynyt lopettamaan.
Jo kahden päivän tauko herkuista teki niin tiukkaa, että kolmantena päivänä viimeistään
oli "pakko" saada joko suklaata tai leivonnaisia. Pelkäsin jo, etten pääse tästä koskaan eroon ja opetan meidän lapsillekkin tämän todella pahan tavan. Voin ekaa kertaa elämässäni sanoa; minun EI tee mieli suklaata eikä leivonnaisia ja nämä kaksi olivat ne, joita söin ennen päivittäin. Goodbye sweets! :o)

Tää on aivan mahtavaa, kun ei ole koukussa makeaan! Tästä voi päästä kuka tahansa eroon! Minun kohdallani pelkkä päättäväisyys ei tosin auttanut, vaan yksi juoma, joka on niin herkullista, että sitä voisi luulla kaloripommiksi, vaikka se on juuri päinvastainen -> täynnä mm. vitamiineja. Todella terveellinen juoma, mutta niin samperin hyvänmakuinen ettei oo totta! >< Sitä oon nytten kuukauden päivät vetäny ja se on auttanut huomattavasti juuri tähän makeannälkään. Ja moni muukin tuon tuotteen käyttäjä on voinut jättää hyvästit herkuille, korvaa herkut mennen tullen maullaan.
Ja jokaikinen päivä tuo juoma vain maistuu paremmalta ja maukkaammalta.
Voin kertoa, että koukussa ollaan, mutta kerrankin terveelliseen sellaiseen. ;)
Vielä toisen kuukauden kokeilen ja sitten kerron kunnolla tuosta juomasta,
mutta toistaiseksi I'M IN LOOOOVE WITH IT! ^_^

Ehdoton lemppari juoma on tosin miun palautusjuoma. Kyllä, palautusjuoma!
Se on miun päivän kohokohta, kun rankan treenin jälkeen saan sen juoda.
Niin naminaminamiiii<333 x)

Ilmankos ei tee mieli herkkuja, ku on kaks herkkujuomaa, joista toista juon päivittäin. :D Näitten kahden takia tiedän, että se on se suurin syy, miksi ei enään kiinnosta ne entiset herkut. Ne vaan ei oo mitään verrattuna noihin, tietty jotkut voi olla erimieltä varsinkin tuosta palautusjuomasta, se ei ole kaikkien makuun, mut muhun uppos heti ekasta päivästä lähtien ja mieskin sitä maisto ja tykkäs. :) Se on kyllä ihan parasta,
ku treenaamisen jälkeen pääsen eka tuon kimppuun ja sitten syön jotain kunnon ruokaa ja sitten suihkuun - rankan treenin jälkee suihku tuntuu taivaalliselta. ^^

Jotenkin on niin positiivinen olo, kyl tää tästä! Uskon, että pääsen ennen huhtikuuta jo alle 80kg. Kunhan vaan muistan syödä oikein enkä skippaa treenei.
Tiedän, että pystyn siihen!

Olen kyllä niin ylpeä itsestäin, oon jo kuukauden päivät treenannu ilman yhtään treenin skippaamista! Ja aloitin siihen päälle viel toisenki treenin ja sitä ny onnistuneesti treenannu viikon. Go me! :o) Ei mitään järkeä, et treenasin vaan yht ohjelmaa, ku en saanu pudotettua ku n. 200-300kcal. Kiitos tuon toisen, nyt saan tosiaan pudotettuu kuus kertaa viikos sen n. 500kcal. Molemmista treeneistä pidän, mut nyt huomaa sitä kipuakin pikkasen enemmän.. Pidän nyt viikon tauon tuosta palautusjuomasta, katson että miten palaudun. Kerta ekan treenin ensimmäinen kuukaus tuli täyteen, on siinä tällä hetkellä "tauko". Ei tosin varsinainen tauko, edelleenki pitää treenata, mutta eritavalla. Joka päivä sama treeni yhden viikon ajan ja sitten alkaa seuraava kuukausi ja sen tuomat haasteet. Tuumasin, et säästän tuota palautusjuomaa tuohon tokaan kuukauteen, sillä se on kuulemani mukaan TODELLA rankka! Jännällä ootan, et kuinka rankka. :D Niin ja kolmas kuntotesti tulossa ensiviikolla kääk!! Mitenköhän se menee... Toivottavasti saisin tehtyä paremmin, ku viime testis. Noita testejä on yht. 5 vaiko 6 kpl ja jahka saan vikan suoritettua, näytän sitten testi testiltä miten olen edennyt. :) Jännittää! <3

Otan joko huomenna kuvan kropastain tai ylihuomenna ja jos on jotain näytettävää niin jaan sen sitten täällä. Tosiaan, eka kuukausi takana ja tuumasin, et vois näyttää 30 päivän kohalla, onko tullut edistystä. Mut jos ei niin äääh sit ei auta muu kuin odottaa siihen seuraavaan kuukauteen. Katsotaan nyt, toivottavasti ois tullu näkyvää edistystä, että huomais et hei tuosta kohtaa oot kutistunu! tms. :P
Oli tai ei näkyviä tuloksia, en lannistu, jatkan eteenpäin silti.

Mulla on jo paljon suunnitelmia jahka saan tuon ekan (A) treenin hoidettua pois alta.
Tuumasin, et voisin seuraavaks treeniks ottaa tuon B treenin tilalle (siis sen kans, eli A:n tilalle) sellaisen, jossa kasvatetaan sitä lihasmassaakin. Prismasta tein löydön!

Tämä maksoi vain 20€! :O Alkuperäinen hinta ollu kuulemma 99€.
Ja täällä verkkokaupassa nyt "vain" 38,95€".
http://prisma.s-verkkokauppa.fi/fi/prisma/steam-saadettava-kasipaino

Nyt kun vielä saisi toimivan leuanvetotangon niin en mieti edes kahdesti,
otanko sellasen treenin tuohon päälle. Moni treeniohjelma meinaan vaatii sekä käsipainoja että leuanvetotangon, mut meil on liian pehmeät seinät niin ei voi asentaa perus tankoa...

Sen takia aloitin tuolla A treenillä, se ei vaadi mitään muuta, ku perus jooga maton.
Tää B treeni taas, ekas kuukaudes et tarvii mitään välineitä, mut joko tokas vaiko kolmannes tarvitset ainakin juuri käsipainot niin kiva on nyt nekin hankittu, jahka eihä noilla pitkälle pötkitä, mutta ainaki alkuun pääsen. ;) Olen jo löytänyt kunnon "luksus" säädettävät käsipainot, mut niillä on hintaa useampi satku niin en oo kyl ihan viel niit hankkimas... Mut tämän vuoden puolel ne hankin, se on varma.

Huomenna pitää taas kattoo vyötärönympärys, onko siel tapahtunut mitään sitten viime viikon. Kirjoittelen sitten huomenna tai viim. sunnuntaina, että mitäs se mitta näytti. :)

Ja tän piti olla pikainen postaus....... >< Liikaa kerrottavaa. :D




Oikein mukavaa ystävänpäivää kaikille! (:

***

Miki Ryuichi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti